Meer stageplekken en werk

Vandaag staat in het AD een kort interview met Hanna Noort. Zij is student Sociaal-Maatschappelijke Dienstverlener bij de School voor Welzijn. Daarnaast is zij voorzitter van de studentenraad van MBO Amersfoort. Samen met de andere leden behartigt zij de belangen van mbo-studenten in Amersfoort, maar vooral de belangen van studenten van MBO Amersfoort.

Onderzoek ChangeLab

In het interview wordt Hanna gevraagd naar haar onderzoek naar verwarde mensen. Zij doet dit onderzoek bij ChangeLab. Hanna ziet vooral de toegenomen druk vanuit de maatschappij als reden dat er meer verwarde mensen zijn.

Meer stageplekken en werk

In het interview noemt Hanna haar favoriete plekken in Amersfoort, maar komt ook haar grootste ergernis aan bod: het negatieve beeld van mbo-studenten bij bedrijven. Daardoor komen mbo-studenten minder snel aan een stage of baan. Als zij de baas zou zijn van Amersfoort, dan zou ze zorgen voor meer sociale huurwoningen, stageplekken en werkplekken in de stad.

Interview met Hanna Noort over haar werk bij ChangeLab en over meer stageplekken en werk.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen