Editorial in De Stad Amersfoort (week 19)

MBO Amersfoort heeft regelmatig een eigen editorial in weekblad De Stad Amersfoort. Met een oplage van ruim 70.000 exemplaren wordt de krant verspreid in Amersfoort zelf en Hoogland en Hooglanderveen. Voor iedereen die de krant niet ontvangt, is er de mogelijkheid deze online te lezen. De artikelen in de editorial van MBO Amersfoort hebben we (ingekort) hieronder geplaatst.

Examentijd

20160510 BDU 11-05-2016 hoofdartikel met pay-offEr komen spannende tijden aan voor de vmbo-leerlingen. Morgen begint het eerste tijdvak van het centraal schriftelijk examen. We geven de vmbo-leerlingen een aantal tips, maar die kunnen de mbo-studenten misschien ook goed gebruiken. De komende weken vragen veel aandacht en energie, dus jouw ouders mogen je best verwennen, bijvoorbeeld met een goed ontbijt. We zetten elke dag een ontbijtje online, zodat jouw ouders lekker kunnen variĆ«ren en jij goed voorbereid aan de dag kan beginnen. Natuurlijk ga je op tijd slapen. En die telefoon. Overdag zo weinig mogelijk. Spreek voor jezelf een moment af waarin je mag kijken. In bed helemaal niet, want dat licht van jouw scherm zorgt dat je slecht in slaap valt. Is jouw telefoon ook jouw wekker? Laat je verwennen en regel die wekservice door jouw ouders/verzorgers.

Kids Festival AmersfoortMagische sprookjeswereld tijdens Kids Festival Amersfoort

Speciaal voor de studenten van de School voor Toerisme, Recreatie en Evenementen, maar vooral voor kinderen tot 12 jaar. Waar studenten Evenementenorganisatie een geweldige middag beleven, doen de studenten relevante praktijkervaring op. Het is een gratis festival en het thema is ‘Magische Sprookjeswereld’. Op zondag 12 juni van 12:00 uur tot 17:00 uur zijn kinderen van 4 tot 12 jaar welkom op het Lieve Vrouwekerkhof.

metamorfoseshow op de catwalkKappers en kapsters verzorgen een metamorfoseshow

Het is een jaarlijks terugkerend evenement en nu Uiterlijke Verzorging in De Nieuwe Stad zit, worden alle ‘bewoners’ ook gevraagd hier bij te zijn. Studenten van de Kappersschool gaan aan de slag met de thema’s ‘vintage’ en ‘futurisme’ en laten hun creativiteit los op een model die volledig geknipt, gestyled en opgemaakt wordt in het thema. Het resultaat wordt getoond op de catwalk in De Prodentfabriek in De Nieuwe Stad. Kaarten zijn alleen te koop bij de receptie van de School voor Uiterlijke Verzorging aan de Brabantsestraat 19.

 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen