Amersfoortse ondernemers geven mbo-studenten masterclass

Deze week staat het bedrijfsleven in de praktijk van het beroepsonderwijs. Ondernemers uit Amersfoort en omgeving staan de komende week tegenover hun potentiële opvolgers en concurrenten. Tijdens de Week van de Ondernemer geven zij masterclasses en workshops over hun beroep en branche.

Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer is een jaarlijks terugkerende themaweek die loopt van 13 tot en met 20 maart. Tijdens deze week krijgen studenten van de School voor Economie en Ondernemen en de School voor Toerisme, Recreatie en Evenementen gastles van een ondernemer uit hun branche. Ook lokale politici zoals burgemeester Bolsius, wethouder Houwing en PvdA-fractielid Youssef El Messaoudi geven binnen hun werkgebied of portefeuille een masterclass.

Beroepspraktijk in het onderwijs

Studenten van de opleidingen in de detailhandel, in de commerciële en financiële beroepen, en van juridisch en secretarieel krijgen alle kansen en mogelijkheden om kennis te maken met potentiële werkgevers en het werk zelf. Ze kunnen met al hun vragen terecht bij ondernemers die datgene doen waarvoor de studenten worden opgeleid. Op die manier brengt MBO Amersfoort de beroepspraktijk in het onderwijs.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen