Al onze bloggers

MBO Amersfoort

MBO Amersfoort

We krijgen dagelijks veel vragen van (bijna) mbo’ers over praktische dingen, zoals reizen, financiën, hoe maak ik een studiekeuze etc. Via deze blogs krijg je antwoord op de meest gestelde vragen.
Bekijk alle berichten van MBO Amersfoort
Hanna

Hanna

Hoi! Mijn naam is Hanna Noort en ik ben 18 jaar oud. Door Bureau Marketing en Communicatie ben ik gevraagd om een blog bij te houden. Als 15-jarige ben ik begonnen aan de studie juridisch medewerker zakelijke dienstverlening. Een prachtig jaar gehad qua klasgenoten, maar de...
Bekijk alle berichten van Hanna
Logo MBO Amersfoort

Kevin

Hallo, Ik ben Kevin Steijn ik ben 18 jaar oud en woon sinds twee jaar in Amersfoort. Daarvoor woonde ik in Ermelo en daar kom ik nog steeds één keer in de twee weekenden. Ik volg mijn opleiding op MBO Amersfoort en doe hierin de richting Manager Handel. Deze opleiding houdt...
Bekijk alle berichten van Kevin
Jeffry

Jeffry

Mijn naam is Jeffry de Graaf, ik ben 17 jaar  en ik volg de opleiding MHBO Recht, oftewel sprintopleiding Juridisch Medewerker. Ik zit nog in mijn eerste leerjaar, dus ben nu vrijwel elke schooldag te vinden op school of in de trein onderweg naar school of huis. Ik woon in...
Bekijk alle berichten van Jeffry

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen